Ontdek waar auris echt voor staat

Wie is de drijvende kracht achter auris?

Ik ben Sarah Dessomviele (°1998) afkomstig uit Assenede.

In september 2016 startte ik aan mijn opleiding bachelor logopedie en nadien bachelor audiologie aan de Arteveldehogeschool te Gent. Eens ik stage had gelopen in een hoorcentrum kriebelde het al heel snel om ooit een eigen hoorcentrum te hebben.

Naast Auris ben ik ook enkele dagen in de week aan het werk als klinisch audioloog op de NKO-dienst van AZ Alma. Wat mij betreft een ideale combinatie. Ik blijf steeds dicht in contact staan met de artsen waardoor een kort overleg over cliënten heel snel kan gebeuren indien nodig. 

Op maandagvoormiddag kan je mij ook vinden in het MCA (Medisch Centrum Assenede). De rest van de week vind je mij in mijn eigen hoorcentrum te Waarschootdorp in optiek Metier.

Mijn aanpak

Ik ontvang jullie heel graag in de unieke, huiselijke en warme sfeer van de optiekzaak van mijn tante Inn en neef Raf (Métier). Ik neem jullie mee in een aparte ruimte waar je in alle rust jouw verhaal kan vertellen. Ik plan mijn afspraken ruim genoeg in zodat ik alle tijd heb om naar je te luisteren en je persoonlijk, professioneel en eerlijk advies te geven. En hier mag uiteraard een kopje koffie en koekje niet aan ontbreken.

Volgende elementen draag ik hoog in het vaandel:

  • Zeer cliëntgerichte benadering
  • Persoonlijk contact met steeds 1 aanspreekpunt in een huiselijke sfeer
  • Makkelijk en snel bereikbaar bij problemen
  • Service aan huis indien verplaatsing moeilijk is *

* Enkel onder medisch voorschrift van de NKO-arts